Med et VPN-abonnement kan du se norsk TV mens du er på reise eller ferie. Du har tilgang til alle tjenester, kanaler og funksjoner som om du er hjemme i Norge.

Hvordan se amerikansk Netflix i Norge og utenfor USA?

Publisert den

av

i kategorien

i ,

Se amerikansk Netflix er enkelt. Når det handler om online strømming av filmer og serier, er det én aktør i markedet som setter standarden. Det er Netflix. Netflix er tilgjengelig i mange land. Utgaven med mest innhold er den amerikanske versjonen. Nå vil jeg vise deg hvordan du får tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix, uansett hvor du er.

Snarveien for deg som vil se amerikansk Netflix

For den utålmodige brukeren, her er en rask trinn for trinn veiledning som gir deg tilgang til amerikanske Netflix:

1.

Opprett en VPN-konto. TjenestenVPN lar deg endre den geografiske plasseringen din på omtrent en hvilken som helst enhet. VPN fungerer på Windows, Mac, smart-TV, mobil og nettbrett.

2.

Følg installasjonsveiledningen for VPN på datamaskinen og alle andre enheter du vil bruke til å se på Netflix.

3.

Når du har konfigurert enhetene for VPN-kontoen slik at du er koblet til en VPN server i USA, går du til Netflix.com.

4.

Hvis du allerede har en Netflix konto i USA, kan du nå se den amerikanske versjonen av Netflix. Dersom du mangler amerikansk Netflix konto, kan du registrere deg nå. Bruk et amerikansk postnummer som 90210.

 
Dette er faktisk alt som trengs. Du kan bruke VPN på alle dine enheter. En oversikt over støttede enheter og kanaler du kan bruke med VPN finner du på nettstedet til VPN. Det er ingen grenser for å se amerikansk Netflix med VPN.

Se amerikansk Netflix gjør du best med Hide.Me
Se amerikansk Netflix gjør du best med VPN.

Bruk VPN til å endre til andre Netflix-regioner for å se amerikansk Netflix

VPN gir tilgang til mer enn bare amerikansk Netflix. Du kan se en hvilken som helst Netflix-region du måtte ønske.
 
Logg på VPN-kontoen din. Velg landet du vil koble deg til i VPN. Du finner menyen under “Regioninnstillinger.” Velg deretter Netflix-regionen du vil bruke, og åpne Netflix på nytt. Du kan nå se innhold fra det nye Netflix-landet du har valgt i VPN.

Se amerikansk Netflix for å få flere serier og filmer

Det er riktig at amerikanske Netflix har mer innhold, men du skal ikke overse andre lokaliserte versjoner av Netflix. Noen ganger kan du finne innholdet du leter etter ved å bytte til den britiske, kanadiske eller australske versjonen av Netflix. De andre skandinaviske og europeiske regionene har også et stort utvalg av serier og filmer.

Hvis du ikke vil ha undertekster fra de forskjellige Netflix-regionene, kan du bruke undertittelblokkeringen som du finner under «regioninnstillinger» i Netflix. Undertittel-blokkeringen vil sladde undertekstene. Tekstingen kan være «hardkodet» på innhold i flere Netflix-regioner.


Når du har aktivert blokkeringen starter du Netflix appen på nytt for at endringen skal ta effekt.