Norsk TV i utlandet. 1200 x 728

Norsk TV i utlandet

Publisert den

av

i kategorien

i

Med enkle grep kan du se TV, streame film og se alt innhold som du er vant med hjemefra. Enten du vil se fotball, indrett, sport, barne-TV, serier eller noe annet viser vi deg her hvordan du raskt, enkelt og billig får samme tilgangen som hjemme.

Hvordan se NRK, TV2 og de fleste andre TV kanaler mens du er på ferie i utlandet

Se Amerikansk Netflix med over 5.942 filmer og serier

Netflix utgaven med mest innhold er den amerikanske versjonen. Amerikansk Netflix har over 5.942 filmer. Norsk Netflix har til sammenligning 1.700. Nå vil jeg vise deg hvordan du får tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix, uansett hvor du er.

Se norsk TV i utlandet som om du var hjemme i Norge. Du får tilgang til det samme TV tilbudet over hele verden gjennom bruk av et billig VPN abonnement.Du kan se Canal Digital over hele verden akkurat som hjemme i Norge.

Tilgang til blokkert TV fra utlandet

VPN gir deg en tjeneste som gjør at du kan koble iPad, iPhone, PC, Mac, Windows, Linux, Android mobil, Android nettbrett, Apple TV, Google Chromecast, Amazon Fire TV, Roku, Kodi og andre mediaspillere til Internett i Norge.

VPN gjør det mulig for deg å være tilkoblet Internett i Norge uansett hvor du befinner deg på jordkloden. Slik kan du se norsk nett-TV uten meldinger om blokkert innhold.

Maskiner plassert i Norge

Ved å bruke VPN opprettes det en forbindelse mellom deg og maskinene som VPN har utplassert i Norge. Det at du bruker denne forbindelsen gjør at alle norske websider tror du er i Norge. Nå kan du få tilgang til websider som er blokkert fra utlandet. Eksempelvis norsk nett-TV som TV2 Play, NRK, Canal Digital, TV-Norge og mange fler.

Få enkelt tilgang til Norsk TV

Nyt godt av alt innhold på norsk nett-TV fra hvor somt helst i verden med VPN . Løsningen er rask, stabil, driftsikker og rimelig.

VPN har mange maskiner i Norge

VPN abonnementet gir deg tilgang til VPN teknologi. VPN gir deg et program som du installerer på din enhet. Med dette programmet kobler du deg til en av maskinene som VPN har plassert i Norge.

Gratis hjelp og brukerstøtte

Inkludert i abonnementet fra IPVaniVPN sh er det gratis hjelp og brukerstøtte. Er du misfornøyd har VPN en “pengene tilbake” garanti. VPN er rause med bruk av denne garantien.

Hvordan koble til internett i Norge fra utlandet

Med et abonnement på VPN blir du koblet til internett i Norge samme hvor du befinner deg i verden. Dermed kan du se norsk nett-TV uten meldinger om blokkert innhold. Få med deg alt innhold på norsk nett-TV fra hvor somt helst i verden. Alt du trenger er et abonnement på VPN .

Hvordan få tilgang til blokkert innhold fra utlandet

VPN gir deg en tjeneste som gjør at du kan koble din iPhone, iPad, MAC, Windows eller Android mobil og netbrett til Internett i Norge.

Ved å bruke tjeneste VPN opprettes det en forbindelse mellom deg og Norge. Dette gjør at at alle norske websider og nett-TV kanaler tror at du er i Norge. Du kan nå bruke websider som er blokkert fra utlandet. Eksempelvis norsk nett-TV.

Standard VPN løsning

VPN baserer seg på VPN teknologi. Det er et innebygget VPN program på din iPhone, iPad, MAC, Windows eller Android som VPN benytter til å opprette forbindelsen med Norge.

Denne løsning tilsvarer det som norske bedrifter og offentlige etater benytter for å gi medarbeiderne tilgang til de interne IT-systemene når de ansatte har hjemmekontor eller er på reise.

Med et abonnement på VPN kan du se alle TV programmer og TV kanaler når du er på ferie i utlandet. Her er en liste med noen av kanalene som du får tilgang til:

 • Alle NRK kanaler
 • Alle TV2 kanaler
 • TV Norge
 • Fem
 • Max
 • Vox
 • Discovery
 • TLC
 • Animal Planet
 • TV3 Play Norway
 • Norsk Netflix
 • HBO Nordic
 • Norsk Viaplay
 • NFL GamePass Norway