Borderless VPN gir deg brukerstøtte på Norsk

Borderless VPN holder til i Arendal i Norge. Borderless VPN har en stab av nordmenn som gir deg brukerstøtte på Norsk. Du får en uke gratis, anonym og full tilgang til hele tjenesten uten kredittkort.

 

Les mer om borderless her

 

Hjelp og brukerstøtte

I tillegg til at du kan chatte på Telegram og Facebook med en Nordmann kan du også kontakte en tekniker på på Twitter og gjennom tilbakemelding skjemaet på hjemmesiden til Borderless VPN. Slik får dur lettforståelig hjelp på Norsk. Kom raskt i gang med å se TV. Skullw det skulle oppstå feil eller problemer underveis har du alltid en nordmann i bakhånd.

 

Se TV på alle enheter med Borderless VPN

Som en del abonnementet får du et program eller app som du installerer. Velg mellom mapper for:

  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
  • Android
  • IOS

Vil du bruke andre enheter til å se på TV trenger du som regel en VPN router.

Svensk – Norsk samarbeid hos Borderless VPN

Et stort fortrinn for deg hos Borderless VPN er samarbeidet med det Svenske selskapet Vilfo AB i Stockholm. Vilfo selger en router som er optimalisert for for Borderless VPN. Vil du bruke en smart TV eller multimedia boks slik som Apple TV og Google Chrome trenger du både et en VPN router og et VPN abonnement. Skal du se Norsk TV å en enhet som ikke er listet opp over trenger du en VPN-router sammen med VPN-abonnementet.

Les mer om VILFO her

Norsk TV på alle eheter uten installasjon

Med kombinasjonen VPN-abonnement og VPN-router slipper du å installere noe på hverken Windows, Mac OS, Android, IOS eller Linux