Om TBT

Siden 2013 har TBT publisert artikler om hvordan du får tilgang til norsk TV mens du er i utlandet og utenlandsk TV mens du er i Norge. Vi skriver om forskjellige løsninger og teknikker slik at du kan omgå geografiske blokkeringer som TV selskapene legger på sendingene. TV selskapene ønsker ikke disse begrensningene. Imidlertid er TV selskapene pålagt å opprette geografiske sperrer for innholdet som et ledd i avtaleverket mellom TV selskapet og produsentene av innholdet. Grunnen til dette er at produsenter av TV innhold baserer seg på å selge samme produksjon til mange TV selskaper i forskjellige land. Med enkle grep kan du omgå geografiske sperrer og slik se TV som vanlig uavhengig av hvor du måtte befinne deg på jordkloden.

Har arbeidet innen fagfeltene journalisme, forfatter,fotograf, videoredigering, oversetter, produsent, forlegger og tilgrensende fagfelt siden 1986. Aksjeselskapet ble etablert i 1990.

TBT.no AS
Postboks 1815 Nordnes
5816 Bergen
NO 959 194 785 MVABeen with IPVanish since 2017 just renewed for another year. Fast support, excellent service. Fast, reliable, couldn't ask for more.