Med et VPN abonnement kan du se norsk TV mens du er i USA. Du har tilgang til alle tjenester, kanaler og funksjoner som om du er hjemme i Norge.

Se Norsk TV i USA

Publisert den

av

i kategorien

i ,

Vil du se Norsk TV i USA? Det er en enkel sak. Alt du trenger er et abonnement på VPN tjenesten fra VPN. Hele prosessen tar kun få minutter før du kan se Norsk TV som om du var hjemme.

Unødvendig å gå glipp av noe på TV.
Få Norsk TV i USA som om du var hjemme.

Når du er på farten i USA er det lett å gå glipp av Norsk sport, Norsk barneTV og alt annet som blir sendt på Norsk TV. Kanskje mister du noen episoder av serien du følger på Viaplay, HBO Nordic eller Netflix. Slikt er helt unødvendig. Her forklarer vi hvordan du får Norsk TV i USA med noen enkle grep. Du trenger tre ting:

  • Internett tilgang
  • Abonnement på TV2 Play, Netflix, Dplay, HBO Nordic, Kids Play eller en annen av dine favoritt stasjoner
  • Abonnement på VPN

VPN gir deg Norsk TV i USA

Neste trinn er å opprette et abonnement på VPN. Selskapet VPN gir deg en Norsk IP addresse.

Etter at abonnemenet er aktivert og programvaren er fra VPN er installert er du klar. Du kobler deg til Oslo serveren og dermed har du en Norsk IP addresse. Du er nå klar for å starte, NRK, TV2 Play, Netflix eller den Norske TV eller film tjenesten du måtte ønske.

App som er enkel å bruke på alle enheter

Med app til Windows, Mac, iOS, Android og Chrome kobler du deg enkelt til en server i Norge som gir deg Norsk IP addresse. VPN har utviklet appene med brukeren i tankene for å tilby en feilfri opplevelse. Alt som trengs er ett trykk eller klikk, og du er anonymt tilkoblet Norsk internett i løpet av sekunder.

Tilgang til blokkerte TV-kanaler

Si farvel til geografiske restriksjoner og sperrer. Få tilgang til alle favorittprogrammene dine fra USA.

Surf privat på film kanaler

Skjul plasseringen din og personopplysninger på nettet for slik at ikke TV-kanaler og film tjenester sperrer deg ute.

Sikre internettet oppkoblinge

Beskytt deg selv fra hackere, nettsvindlere, snushaner og overvåkning fra myndighetene gjennom kryptering. Mange trådløse nett er usikre. Med VPN er forbindelsen sikker og kryptert hele veien.

Se alle de fantastiske fordeler med VPN

Opplev fantastiske tjenester med den mest betrodde VPN leverandøren: