Hvordan se Norsk TV Sverige?

Hvordan se Norsk TV Sverige?
Her får du forklaringen. Det korte svaret er:

[themedy_button url=”https://www.norsk-tv-i-utlandet.no/out/0-ipvanish” icon=”” font_awesome_att=”” label=”Du trenger et abonnement på tjenesten IPVanish. Trykk her og få 20% rabatt.” colour=”red” colour_custom=”” size=”large” edge=”rounded” target=”_self”]

 

Bruk IPvanish til å se NRK, TV2 og TV Norge mens du er i utlandet.

 

N

Når du er i utlandet blir TV automatisk sperret slik at du ikke kan se særlig mange av programmene som sendes på NRK nett TV, TV2 Sumo, TV Norge og alle de andre TV kanalene du har hjemme. Grunnen til dette er at TV selskapene har avtaler som låser dem geografisk på hvor de har retten til å vise programmene. Dette løser TV selskapene gjennom å sperre for alle IP-adresser som er utenfor Norge. Her får du en oppskrift på hvordan se Norsk TV Sverige? .


IPvanish er løsningen

Gjennom å abonnere på tjenesten IPvanish få du en IP adresse i Norge selv om du befinner deg i utlandet. Dermed har du tilgang til å se TV på samme måte som om du var i Norge.

Nå kan du se alle TV programmer

Med et abonnement på VPN tjenesten IPvanish kan du se de samme TV kanalene i utlandet på mobil, nettbrett, Apple TV, PC og MAC som da du var i Norge.

 

 

 

 

 

Med et abonnement på
IPvanish kan du se alt NRK sender når du er i utlandet.

 

 

Med et abonnement på IPvanish kan du kan se de fleste Norske TV kanaler mens du er i utlandet.

 

 

IPvanish gir deg en Norsk nettadresse slik at du kan se TV på mobil, nettbrett og PC også når du er i utlandet.

 

Gratis hjelp og brukerstøtte om hvordan se Norsk TV Sverige

Trenger du hjelp kontakter du brukerstøtten til IPVanish.IPVanish er dyktige og svarer raskt.Brukerstøtte fra IPVanish er gratis. Du poster en melding til brukerstøtte avdelingen og får raskt svar. På YouTube finner du mange gode videoer som loser deg i mål om det oppstår problemer.

 

Les mer om hvordan se Norsk TV Sverige

Vi har laget et nesttsted som går med i dybden på hvordan se Norsk TV Sverige.

[themedy_button url=”https://www.tbt.no” icon=”tv” font_awesome_att=”” label=”” colour=”blue” label=”Les mer om Norsk TV i Sverige” colour_custom=”” size=”medium” edge=”rounded” target=”_self”]